Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Efficiëntere processen, minder kosten

CareCTRL is dé ERP-oplossing die alle bedrijfsprocessen binnen een zorgorganisatie met elkaar verbindt. CareCTRL is specifiek gemaakt voor de zorg en gebaseerd op SAP. De oplossing is snel te implementeren. U realiseert procesoptimalisatie, efficiëntere bedrijfsvoering en een betere dienstverlening.

Optimale processen

CareCTRL is een integrale oplossing voor advies, software, implementatie en beheer. Eenmaal opgeleverd, bent u verzekerd van betere en optimale processen. CareCTRL beslaat alle vitale processen:

 • Financiën & Control
 • Inkoop & Logistiek
 • Personeel & Organisatie
 • Salaris
 • Service & Onderhoud
 • Milieu & Veiligheid

PinkRoccade Healthcare garandeert met CareCTRL dat processen optimaal verlopen. Met deze oplossing kiest u voor continuïteit en efficiëntie. Bovendien vergroot deze oplossing de samenhang binnen uw organisatie. En dat geeft nieuwe energie bij uw medewerkers.

Gestandaardiseerd en flexibel

CareCTRL bevat alle mogelijkheden die de SAP-software zo succesvol maakt, aangevuld met onze kennis en ervaring. Onze aanpak garandeert dat u binnen een afgesproken periode en budget een bedrijfsklare ERP-oplossing heeft. Dat kan dankzij een duidelijke methodologie, voorgedefinieerde functionaliteit, geconfigureerde instellingen, bedrijfsklare handleidingen en natuurlijk een ervaren projectteam dat uw gebruikers coacht en begeleidt.

Bewezen oplossing

Wij begrijpen hoe uw zorgorganisatie functioneert en bieden daarom altijd een oplossing die met uw organisatie meegroeit. Bovendien profiteert u van ervaringen en best practices met CareCTRL bij andere zorgorganisaties. in de Pink Private Cloud kunnen wij u verder ontzorgen door ook het beheer en onderhoud uit handen te nemen. 

Voordelen
 1. 1Efficiëntie

  Processen worden effectiever ingericht met als resultaat: betere kwaliteit van de zorg.

 2. 2Integraal aansturen

  CareCTRL verbindt uw bedrijfsprocessen met elkaar en stroomlijnt deze.

 3. 3Gebaseerd op best practices

  Ontwikkeld op basis van jarenlange zorgkennis zodat u optimaal kunt profiteren.

Contact

Neem direct contact op.

Mindert van der Heide
Accountmanager
e Mindert.vanderHeide@...
t 06-43392639

 

Afspraak maken?

Maak nu een afspraak!

Meer informatie

Wilt u hierover meer informatie? Wij vertellen u graag meer! Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Aanvragen